piatok 26. augusta 2011

30 Day Lolita Challenge -> Day 3


Today I'm going to write about things I hate. I don't say that lolita fashion is ideal in everything, but it was really hard to  find 10 bad things! x)

1. Price. Brand clothes are just so pretty! I would love to have them all, and wear them every day! But those prices are just ridiculous sometimes! 35 euro for one tiny plastic AP ring?! Sorry?! I'm not stealing yet x)

2. Difficult to get hold of. Almost everything is from Japan or China. And not every lolita shop shipps to Slovakia, or shipping is just as expensive as whole order you made. It's so unfair that when you save enough money for a dress, you need to save that much, only for the shipping.

3. Makes too much attention. It's not necessary bad thing. Of course, only if you meet nice people, or people who just don't care.Then are people who stare, make weird noises, ask silly questions, shout "funny" things and so on. It's very painful and unpleasant.

4. Not accepted everywhere. I mean my old hip hop and bitchy schoolmates look at me like "WTF?!?!" That I quite understand. Because I think that nothing what is not sexy or from "super ultra modern" shops like NewYorker is just not acceptable between most of young people here, in my age. But when my grandmother looks at me like: "Aren't you too old for dress like that?! Act your age! It looks funny!"...it's somehow weirdo o__O normal old ladies do smile at me every time.

5. Impractical. You can't do almost anything while wearing lolita, because everytime there is a chance to mess yourself. And when you accidentally get dirty, you can't just put your AP JSK to washing machine! Or I wouldn't dare to do that. ^^

6. Clothes can be demaged easily. Socks are dirty in a while, shoes do have little scratches on them after first wearing and everytime, there appear some tiny odd stains on dress. You can be anyhow careful, this just happens. Or only to me? I dunno o__O .

7. Japanees burando doesn't fits. Or I just have too long legs for it. Shame for me.

8. RHS. It's not like hate...I just don't like them. I like much more Tea Party Shoes! In my opinion they look more cute and elegant and aren't so HUGE.

9. Kneehigh socks. Because I don't like how my knees look like in them. OTK socks or tights are much prettier!

10. Wearing lolita during my "favourite" days. Like any other girl. I think. ^^ 

Thank you for reading, I hope you liked it! ^^

Peace! 





3 komentáre:

  1. K šestke - ale áno, nie si jediná! Mala som na CS-ku nové biele botičky a už sú na nich také tie... škrabance! Ale čítala som, že sa na to dá zohnať v obuvníctve dáky... prípravok, čo by ti ich mal odstrániť, zakamuflovať. Ale neviem, či také dostať aj u nás, čítala som to u dákej zahraničnej lolitky...

    No tie škrabance by neboli až také zlé (aj keď je na ne teda trochu skoro - len tri dni som ich mala na sebe! -, ale to sa ti pri bielych botách prosto skôr či neskôr stane). Ale akosi sa mi na nich objavili i dáke podozrivé ružové fľaky! Nechápem, kde sa tam vzali a ako! o.O Ružové fľaky? Wtf?! Síce ich vidno, len keď sa zblízka zadívaš a človeku sa zväčša až tak zblízka na nohy nedívaš, ale aj tak!

    Prosto ma štve, že sú tie boty už také zničené a pri tom sú nové! Preto je celý tento komentár len a len o nich a ich škrabancoch a ružových fľakoch. XD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dada! xD som zvažovala biele Tea Party shoes ale nakoniec som si objednala ružové...neviem ale či to nejak zachráni situáciu, aj keď si na ne dávam sakra pozor, no také mačacie hlavy v starom meste (tie kockované chodníky) sú svine!...ale tak minimálne pofidérne ružové škvrny by nemali byť až taký problém x)
    Btw. až teraz jak si mi včera povedala o tých poznámkach som si všimla tvoj koment... =(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je v pohode, ja som si tvoje odkomentovanie tiež všimla až nedávno (až tak často nekontrolujem, či mi niekto odpíše na moje komentáre kade-tade po blogoch, ak vyslovene nečakám na dáku odpoveď alebo reakciu :D).

    OdpovedaťOdstrániť